Monogràfic: EL JOC

El monogràfic correspon al segon seminari de la FORMACIÓ ANUAL EN EDUCACIÓ LLIURE que fem a Xantala cada curs, que aquest any dóna la possibilitat de fer monogràfics en cas que no puguis fer la formació sencera o que vulguis treballar algo en concret.
 
De què tracta el MONOGRÀFIC?
En aquest monogràfic ens aproparem al moviment i joc espontani dels infants de 0 a 6 anys des de la mirada de la Pràctica Psicomotriu Aucouturier i de l’educació lliure. Proposarem dinàmiques vivencials per a entendre l’evolució dels jocs en funció del desenvolupament de l’infant. I ens apoiarem en la teoria per a entendre per a què juguen i es mouen les criatures. Amb la comprensió del joc infantil podem acompanyar a les criatures en el seu creixement i aprenentatge de manera més profunda.  
En aquest vídeo les facilitadores del monogràfic expliquen l’enfocament del taller:
 
Què és XANTALA?
Xantala és un espai d’educació lliure al barri de Poblenou amb 13 anys d’història que té com a finalitat l’acompanyament respectuós de la criança en tot el procés des de la concepció fins a l’accés de l’infant a l’educació primària. Aquest any farem la novena edició de la Formació Anual en Educació Lliure.
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *