Equip pedagògic

Equip pedagògic de Xantala

Us presentem els acompanyants de l’equip pedagògic del nostre espai d’Educació Lliure:

Jordi Ramon

Mestre amb més de 20 anys d’experiència al món de l’educació. Ballarí, pare i acompanyant a Xantala durant més de 10 anys, coordinador de la gestió durant 3 anys i membre de l’equip de coordinació pedagògica del projecte d’Educació Lliure, Xantala.

Laura Guijarro

Mare, educadora i acompanyant actualment a Xantala.

Graduada en Educació Social i especialitzada en violència intrafamiliar, infància i adolescència en risc des del 2008. Formació i pràctica en pedagogies alternatives a partir del 2012 a Mèxic. Co-creadora d’un projecte d’educació lliure i respectuosa en un terreny natural a Tulum; capacitada al Centre de Desenvolupament Antroposòfic a Cuernavaca. Formació en lús dels contes com a eina pedagògica i la narrativa oral. Alumna de la Formació Anual a Xantala, sobre Educació Lliure i Criança respectuosa, el curs 2017/18 i posteriors pràctiques i voluntariat a l’espai”

 

Dani, acompañante educación libreDani González

Mestre diplomat d’Educació Infantil, formació “Eines d’Autoconeixement, cap a una Educació més Humana” a la Fundació Claudio Naranjo, formació en “Acompanyament de la Sexualitat Infantil” amb Anna Salvia, formació “La Cura de l’Ànima Infantil” amb Cristóbal Gutiérrez. Pare, acompanyant en projectes d’educació lliure des de fa 13 anys i membre de l’equip de coordinació pedagògica de Xantala.