Xantala

 

INSCRIPCIONES ABIERTAS CURSO 23-24

🌈INSCRIPCIONS OBERTES per al curs 2023/24

✨Oferim un espai matinal per a infants entre 2 i 6 anys, amb una ràtio petita. Una de les nostres principals propostes és la d’acompanyar el lliure desenvolupament dels processos evolutius dels infants, així com recollir les inquietuds i necessitats pròpies de les famílies.

Més informació
📨 info@xantala.es
📱664 580 347

Projecte

Xantala és una associació sense ànim de lucre, Constituïda per un grup d’educadores i famílies. Té com a finalitat l’acompanyament respectuós de la criança, basant-se en els principis de l’educació lliure. Se centra en l’etapa infantil, des dels 2 fins als 6 anys.

escuela educación libre juego

La nostra principal proposta és la d’acompanyar el lliure desenvolupament dels processos evolutius de les criatures. Entenem l’espai educatiu com un lloc perquè les nenes i nens puguin relacionar-se i conviure entre iguals, així com una oportunitat per a les famílies de teixir xarxes entre elles.

Aquesta associació familiar neix el 2006 com un proposta alternativa a les llars d’infants tradicionals i a l’etapa d’infantil escolar.

Les famílies, les acompanyants i totes les persones que en aquests anys han participat en el projecte l’han anat nodrint d’idees, aportacions, experiències i coherència durant la seva trajectòria.

educación libre juego simbólico

Xantala és, per tant, un lloc de trobada i creixement tant per a les criatures com per a les seves famílies. Així, la seva pràctica es concreta en:

  • Oferir un plantejament educatiu amb pedagogia lliure i activa de qualitat.
  • Promoure espais per a la informació i formació de les famílies sobre diferents eines d’acompanyament a la criança de manera conscient i respectuosa.
  • Promoure la formació contínua en educació lliure i activa, a través de xerrades i tallers i creant espais de recerca i intercanvi.
  • Incentivar l’intercanvi amb altres entitats educatives afins.
  • Promoure el reconeixement legal de l’educació alternativa a través de la nostra implicació en la Xell (Xarxa d’Educació Lliure).

Activitats

Activitats, trobades a Xantala 2023-24

Aquí pots trobar totes les nostres activitats actualitzades, tant per a nens i nenes com per a adults i adultes.

Extraescolars 🤸

Formacions i trobades 🌱

Grup de criança 🤱

Blog

BUSQUEM VOLUNTARIS

🌱VOLUNTARIAT EN EDUCACIÓ LLIURE ✨T’interessa conèixer des de la vivència la mirada i l’acompanyament conscient de l’educació lliure/viva? 🌸Des de Xantala (espai d’educació lliure, amb 15 anys de trajectòria) t’oferim la possibilitat de fer voluntariat amb nosaltres. ✨Què demanem? * compromís mínim d’un trimestre durant un matí a la setmana (de 9:30h a 15:00h), * …

Portes Obertes 28 de Febrer, Projecte d’Educació Lliure a Poblenou

  Famílies estimades, el dimarts 28 de Febrer a partir de les 18h farem PORTES OBERTES  per a presentar el nostre projecte d’educació lliure a Poblenou. L’Associació Xantala té com a finalitat l’acompanyament respectuós de la criança en tot el procés des de la concepció fins a l’accés de l’infant a l’Educació Primària, seguint les …