Xantala

 

Inscripcions obertes curs 2022-23

 

Vull més informació

🌱Si tens un fill o una filla amb edat de 2 a 6 anys i busques un lloc per a ell o ella en què pugui créixer amb amor i respecte segons les bases i els principis de l’educació lliure i viva, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres! ❤️

📲 Més informació: 📨info@xantala.es ☎️664580347

Projecte

Xantala és una associació sense ànim de lucre, Constituïda per un grup d’educadores i famílies. Té com a finalitat l’acompanyament respectuós de la criança, basant-se en els principis de l’educació lliure. Se centra en l’etapa infantil, des dels 2 fins als 6 anys.

escuela educación libre juego

La nostra principal proposta és la d’acompanyar el lliure desenvolupament dels processos evolutius de les criatures. Entenem l’espai educatiu com un lloc perquè les nenes i nens puguin relacionar-se i conviure entre iguals, així com una oportunitat per a les famílies de teixir xarxes entre elles.

Aquesta associació familiar neix el 2006 com un proposta alternativa a les llars d’infants tradicionals i a l’etapa d’infantil escolar.

Les famílies, les acompanyants i totes les persones que en aquests anys han participat en el projecte l’han anat nodrint d’idees, aportacions, experiències i coherència durant la seva trajectòria.

educación libre juego simbólico

Xantala és, per tant, un lloc de trobada i creixement tant per a les criatures com per a les seves famílies. Així, la seva pràctica es concreta en:

  • Oferir un plantejament educatiu amb pedagogia lliure i activa de qualitat.
  • Promoure espais per a la informació i formació de les famílies sobre diferents eines d’acompanyament a la criança de manera conscient i respectuosa.
  • Promoure la formació contínua en educació lliure i activa, a través de xerrades i tallers i creant espais de recerca i intercanvi.
  • Incentivar l’intercanvi amb altres entitats educatives afins.
  • Promoure el reconeixement legal de l’educació alternativa a través de la nostra implicació en la Xell (Xarxa d’Educació Lliure).

Activitats

Activitats, trobades i formacions a Xantala 2021-22 (tornem a l’octubre 2022)

Aquí pots trobar totes les nostres activitats actualitzades, tant per a nens i nenes com per a adults i adultes.

Extraescolars 🤸

Formacions i trobades 🌱

Grup de criança 🤱

Blog

Portes Obertes 20 de Novembre, Projecte d’Educació Lliure a Poblenou

  Famílies estimades, el dissabte 20 de novembre a les 1h farem PORTES OBERTES durant la Festa de la Tardor per a presentar el nostre projecte d’educació lliure a Poblenou. L’Associació Xantala té com a finalitat l’acompanyament respectuós de la criança en tot el procés des de la concepció fins a l’accés de l’infant a …