Xantala

 

INSCRIPCIONS OBERTES CURS 2024-25

🌈INSCRIPCIONS OBERTES PER AL CURS 24/25

✨Oferim un espai matinal per a infants entre 20 mesos i 6 anys, amb una ràtio petita. Una de les nostres principals propostes és la d’acompanyar el lliure desenvolupament dels processos evolutius dels infants, així com recollir les inquietuds i necessitats pròpies de les famílies.

Més informació
📨 info@xantala.es
📱664 580 347

Projecte

Xantala és una associació sense ànim de lucre, Constituïda per un grup d’educadores i famílies. Té com a finalitat l’acompanyament respectuós de la criança, basant-se en els principis de l’educació lliure. Se centra en l’etapa infantil, des dels 2 fins als 6 anys.

escuela educación libre juego

La nostra principal proposta és la d’acompanyar el lliure desenvolupament dels processos evolutius de les criatures. Entenem l’espai educatiu com un lloc perquè les nenes i nens puguin relacionar-se i conviure entre iguals, així com una oportunitat per a les famílies de teixir xarxes entre elles.

Aquesta associació familiar neix el 2006 com un proposta alternativa a les llars d’infants tradicionals i a l’etapa d’infantil escolar.

Les famílies, les acompanyants i totes les persones que en aquests anys han participat en el projecte l’han anat nodrint d’idees, aportacions, experiències i coherència durant la seva trajectòria.

educación libre juego simbólico

Xantala és, per tant, un lloc de trobada i creixement tant per a les criatures com per a les seves famílies. Així, la seva pràctica es concreta en:

  • Oferir un plantejament educatiu amb pedagogia lliure i activa de qualitat.
  • Promoure espais per a la informació i formació de les famílies sobre diferents eines d’acompanyament a la criança de manera conscient i respectuosa.
  • Promoure la formació contínua en educació lliure i activa, a través de xerrades i tallers i creant espais de recerca i intercanvi.
  • Incentivar l’intercanvi amb altres entitats educatives afins.
  • Promoure el reconeixement legal de l’educació alternativa a través de la nostra implicació en la Xell (Xarxa d’Educació Lliure).

Activitats

Activitats, trobades a Xantala 2023-24

Aquí pots trobar totes les nostres activitats actualitzades, tant per a nens i nenes com per a adults i adultes.

Extraescolars 🤸

Formacions i trobades 🌱

Grup de criança 🤱

Blog

DISSABTE 8 DE JUNY: JORNADA DE MATERNITAT I CRIANÇA (Abraçant la matertitat)

Estan cansades de viure la maternitat soles i buscant noves eines per fer-ho tot una mica més fàcil i d’acord amb el que necessiten? Llavors aquest esdeveniment és per a vosaltres! Crearem el nostre ritual de maternitat, on compartirem dubtes, sentir aquest cercle a prop, a través de connexions corporals i molt sostenidors, perquè les …

GRUP DE CRIANÇA

🌺 Últim Grup de Criança a Xantala del curs🌺 Entrada lliure! ✨Un lloc per compartir dubtes, inquietuds, experiènces… per compartir les nostres vivències i escoltara les altres mares i pares, i sobretot, seguir aprenent a escoltar els nostres fills i filles, els mestres més savis de tots. Us esperem❣️ 📅Dissabte 25 de Maig ⏳De 11h …